Turorientering

Sesongen 2020 er i gang!

TurOrientering er verdens beste mosjonsform! TurOrientering kombinerer gode naturopplevelser med fysisk aktivitet og hjernetrim noe som gir deg godt humør, god helse og mye glede!

Turorienteringspostene i Kabelvågmarka ligger ute fra 4. juni til 1. oktober. Det er satt ut 30 poster fordelt på to kart, ett for vestlige del av marka og ett for østlige del. Postene kan oppsøkes i valgfri rekkefølge. Kart fås kjøpt på Sport 1 og Skandinavisk Høyfjellsutstyr i Svolvær, og Kabelvåg Feriehus & Camping fra 10. juni.

Det er også mulig å bestille kart i posten eller kjøpe PDF-kart via turorientering.no (fra 4. juni).

NB! Post 3, 4 og 26 henges ut 20. juni pga mye snø.

Postene er 30×30 cm plastflagg i hvitt og oransje, med nummer og kode. På grunn av smittevernhensyn er det i år ingen klippetenger på postene. På kontrollkortet registrerer man postkoden (tre bokstaver/tall).

Det er tre måter å registrere klipp på:

  • Opprett bruker på turorientering.no og legg inn postkodene når du kommer hjem. Registerering av klipp på turorientering.no er gratis. Det koster med andre ord ikke ekstra for flere kontrollkort. For eksempel kan flere i samme familie dele kart og registrere poster hver for seg på nett eller i app.
  • Last ned appen Turorientering og last inn kartet der. Da kan man registrere kodene mens man er i marka, og det er også mulig å få støtte med GPS. Se lenger ned for brukerveiledning.
  • Sende inn kontrollkortet ved sesongslutt. Kontrollkort kan sendes i posten til: Kabelvåg O-lag, Postboks 170, 8309 Kabelvåg eller på epost (skannet) til kabelvagorientering@gmail.com

Alle som registrerer poster på nett eller leverer inn kontrollkortet sitt, får diplom for registrerte postfunn. Det er ikke nødvendig å ha registrert alle poster! Alle som har levert inn kontrollkort siden starten i 1978 er registrert. Det avholdes premieutdeling ved sesongslutt (annonseres). Ved oppnådde 80 / 160 / 240 / 350 / 500 / 750 / 1000 postfunn, vil en bli tildelt en av O-lagets fine krystallpokaler. Det blir også mulig å kjøpe turorienteringsmerker i gull, sølv eller bronse basert på antall poeng denne sesongen. (Gull: 120 poeng, Sølv: 70 poeng, Bronse: 45 poeng. 50 kr pr merke.)

Hvis du oppdager feil på kartet eller manglende postflagg i marka, vennligst gi beskjed via kabelvagorientering@gmail.com eller telefon 40479383.

For å bli medlem av Kabelvåg O-lag, går man inn på Minidrett.no og registrerer seg der. Medlemskapet koster kr. 100 per medlem. Det er ikke nødvendig å være medlem for å gå Turorientering, men du bidrar til å opprettholde et orienteringsmiljø i Vågan og vil kunne delta på våre løp i O-karusellen.

God tur!

%d bloggere like this: