Turorientering

Sesongen 2022 i Kabelvågmarka er i gang!

I 2022 blir det også Stolpejakt i Vågan, i samarbeid med Lofoten Friluftsråd og Lofoten Turlag. Se stolpejakten.no.

Turorientering er verdens beste mosjonsform! Turorientering kombinerer gode naturopplevelser med fysisk aktivitet og hjernetrim noe som gir deg godt humør, god helse og mye glede!

I 2022 er det lansert ny nettside og app for turorientering. Sjekk det ut på turorientering.no.

Kart selges på Sport1 og Skandinavisk Høyfjellsutstyr i Svolvær. Kart selges også digitalt på turorientering.no. Det er fysiske klippekort i alle konvolutter der man kan registerere postkoden manuelt, eller man kan scanne en QR-kode på posten med appen Turorientering.

Postene er 30×30 cm plastflagg i hvitt og oransje, med nummer og kode.

Det er to måter å registrere klipp på:

  • Opprett bruker på turorientering.no og legg inn postkodene når du kommer hjem. Registerering av klipp på turorientering.no er gratis.
  • Last ned appen Turorientering og last inn kartet der. Da kan man registrere kodene mens man er i marka (bokstaver eller QR-kode), og det er også mulig å få støtte med GPS. Se lenger ned for brukerveiledning.
  • Alternativt kan du sende bilde av klippekortet ved sesongslutt til kabelvagorientering@gmail.com.

Alle som registrerer poster samler poeng til premieutdeling, og alle som har funnet poster siden starten i 1978 er registrert. Det avholdes premieutdeling samtidig med årsmøte. Ved oppnådde 80 / 160 / 240 / 350 / 500 / 750 / 1000 postfunn, vil en bli tildelt en av O-lagets fine krystallpokaler. Det blir også mulig å kjøpe turorienteringsmerker i gull, sølv eller bronse basert på antall poeng denne sesongen. (Gull: 120 poeng, Sølv: 70 poeng, Bronse: 45 poeng. 50 kr pr merke.)

Hvis du oppdager feil på kartet eller manglende postflagg i marka, vennligst gi beskjed via kabelvagorientering@gmail.com eller telefon 40479383.

For å bli medlem av Kabelvåg O-lag, går man inn på Minidrett.no og registrerer seg der. Medlemskapet koster kr. 100 per medlem. Det er ikke nødvendig å være medlem for å gå Turorientering, men du bidrar til å opprettholde et orienteringsmiljø i Vågan og vil kunne delta på våre løp i O-karusellen.

God tur!

%d bloggere liker dette: