Usynlig-O

Orientering uten skjermer

UsynligO er en app som gjør O-løyper tilgjengelig året rundt, uten at det trenger å være hengt ut postskjermer. Perfekt for trening, og er helt berøringsfritt med tanke på smittespredning.

  • Appen følger med på GPS og vibrerer og lager en lyd når løperen har funnet den neste posten i løypa. Last ned appen via Appstore eller Google Play.
    (NB! Husk å sette sette appen til alltid å bruke GPS, ellers må du ha telefonen åpen hele tiden.)
  • Nybegynnere kan få trygghet ved at det er mulig å få hjelp med både retning og avstand til neste post ved å spørre om hint i appen.
  • Løypeleggere slipper å sette ut poster i skogen for trening etc og løypene kan være tilgjengelig så lenge man vil. Man slipper også potensialet for at skjermene kan forsvinne i tettbebygde strøk.
  • Dersom man vil kan man velge å publisere tiden sin i en resultatliste.
  • Alt er gratis!
  • Se https://usynligo.no/ for mer info. Der eller i appen finner du kart med løyper vi har laget, for utskrift eller bruk via skjerm.

Kart og løyper 2020 (for utskrift):

Stranda: En rask og forholdsvis enkel gaterunde som kan løpes selv om snøen fortsatt ligger. Men noen bakker sørger for at pulsen kommer opp:) Kart i A4-format.
Livelox

Svinøya: En litt lengre og mer utfordrende runde, som oser av kystkultur og fisk (bokstavelig talt), og selvfølgelig med en innlagt sprint utover moloen. Bli kjent med Svinøya-området på en ny og morsom måte! Skriv ut kartet i A3 for best mulig lesbarhet.
Livelox

Teisthaugan: Per 4. mai er det fortsatt en del snø i terrenget der, så den som løper må regne med å bakse litt i råtten vårsnø, særlig i nord- og østvendte hellinger. Men runden går i relativt lettløpt og småkupert åpent terreng med noe innslag av myr.
Livelox

O-karusellen Vågan 1. løp, Svinøya: Selv om du ikke rakk å delta på løpet kan du nå teste løypene via UsynligO. Hvis du vil sammenligne med de offisielle resultatene finner du dem her.
Livelox

Kabelvågmarka, UsynligO #4: Hele 18 poster fordelt på 6 km i Kabelvågmarka. Start ved avkjøringen til Åvikmyra. Noen av postene er ganske vanskelige og i krevende terreng, men til gjengjeld har vi hengt ut synlige postflagg på alle postene.

Postbeskrivelser (ekstern lenke)

Vipps gjerne kr 50,- til 523677 hvis du liker UsynligO-løpene vi har laget. Eller meldt deg inn i Kabelvåg O-lag her (kr 100) og betal kr 300 for sesongpåmelding (UsynligO + 7 løp).

%d bloggere liker dette: