Velkommen til orientering i Kabelvåg!

Kabelvåg orienteringslag ble stiftet i 1978 og har hatt turorientering i Kabelvågmarka som hovedaktivitet siden starten. Turorientering er en flott trimaktivitet for hele familien og en utmerket måte å bli kjent i nærområdet på.

I 2019 ble det for første gang arrangert orienteringsløp med tidtaking. Totalt sju løp ble avholdt med omkring 200 deltagere til sammen. Denne aktiviteten videreføres i 2020, med håp om å bygge opp et aktivt orienteringsmiljø i Vågan.

Kabelvåg O-lag har også som mål å etablere nye orienteringskart i Vågan, i tillegg til vedlikehold av kartet over Kabelvågmarka. I 2019 ble det laget et sprintkart rundt Stranda stadion og et ordinært o-kart for sørlige del av Teisthaugan.

Se hovedmenyen for å finne informasjon om turorientering, terminliste og resultater.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: