Sesongstart 13. mai!

Onsdag 13. mai kl 18 arrangeres årets første treningsløp. Løpet var opprinnelig lagt til Stranda stadion, men på grunn av snømengdene er det flyttet til Svinøya/Kuba der vi nå har et helt nytt kart.
Vi har til nå lagt ut et par UsynligO-runder, men 13. mai blir det altså løp med synlige postskjermer og tidtakning. Det er et sprintløp med både nybegynnerløype (1-2 km) og ordinær distanse (3-4 km). Men det er selvsagt lov å spasere runden i rolig tempo hvis man vil. Enkel opplæring gis til de som ønsker det.
Arrangementet gjennomføres med nødvendige smitteverntiltak og er godkjent av kommuneoverlegen (se Terminliste). Et av tiltakene som gjøres er at vi ber flest mulig benytte forhåndspåmelding via Eventor. Dette forenkler også arbeidet for arrangørene.
Barn under 16 år løper gratis, øvrige kr 75 per løp eller kr 300 for hele sesongen. Betaling med Vipps til Kabelvåg O-lag, #523677. Husk også medlemskontingent for 2020. Meld deg inn / betal via Min Idrett.

Vi fortsetter med løp hver 14. dag fram til 10. juni, og starter opp igjen i august. Da blir det også en «Finn frem»-dag med nybegynnerkurs, og 5. september blir det regionalt løp med deltakere fra andre klubber.

Fra 1. juni blir det også mulighet til å gå turorientering i Kabelvågmarka gitt at snømengdene tillater det. På grunn av korona blir også turorienteringen berøringsfri fra i år, det vil si at klippetengene forsvinner. Postene får i stedet en kode som man skriver ned på klippekortet, eller man kan legge den inn på turorientering.no eller i appen Turorientering. Mer info om dette kommer når det nærmer seg oppstart.

Vel møtt til ny O-sesong i Vågan!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: