Sesongslutt 2020!

Da var o-sesongen 2020 over. Takk til alle som har deltatt og bidratt i år! Turorienteringspostene har hengt ute siden 1. juni og har vært flittig besøkt. Tallene er ikke helt klare ennå, men det kommer. Det gjør også dato for premieutdeling, som vi satser på å avvikle før jul.

O-laget har også arrangert i alt åtte løp med totalt 201 startende. Mange setter stor pris på disse løpene og vi har fått etablert et lite miljø for orientering som uhøytidelig konkurranse og trening. Flere av klubbens medlemer har også vært representert på KM og NNM i år med gode resultater.

Vi sees til neste år med nye løp og turer i marka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: